21 Şubat 2009 Cumartesi

Şan Salonu Butonlar Hakkında [ Şan Salonu Genel Anlatım ]

1. Ben: bu tuşa tıklayarak kendinin listede nerde olduğunu görebilirsin. 

2. Oyuncular: Herhangi bir oyuncu aradığında, aşağıdaki arama bölümüne bu ismi yazdığında ve göstere tıkladığında bu oyuncunun listede nerde olduğunu bulabilirsin. Bu arama böylece kaydedilmiş olur ve sen bu oyuncu ile kendini karşılaştırmak için veya top10 oyuncular ile karşılaştırmak için istediğin tuşa tıklayıp bu işlemleri yapabilirsin. Şayet herhangi bir arama yapmadıysanız bu tuşa tıklandığında karşınıza yine top10 oyuncu listesi çıkacaktır.

3. Top10 Oyuncu: Adından da anlaşıldığı gibi bu tuşa tıkladığınızda listenin ilk onuna girmiş olan oyuncuları görüntüleyebilirsiniz.

4. Loncam: Bu tuşa tıklayarak kendi loncanın listede nerde olduğunu görebilirsin.

5. Loncalar: Herhangi bir lonca aradığında, aşağıdaki arama bölümüne bu lonca ismini yazdığında ve göstere tıkladığında bu loncanın listede nerde olduğunu bulabilirsin. Bu arama böylece kaydedilmiş olur ve sen bu lonca ile kendi loncanı karşılaştırmak için veya top10 lonca ile karşılaştırmak için istediğin tuşa tıklayıp bu işlemleri yapabilirsin. Şayet herhangi bir arama yapmadıysanız bu tuşa tıklandığında karşınıza yine top10 lonca listesi çıkacaktır.

6. Top10 Lonca: Adından da anlaşıldığı gibi bu tuşa tıkladığınızda listenin ilk onuna girmiş olan loncaları görüntüleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder