2 Şubat 2009 Pazartesi

Gallendor Oyun Kuralları

Oyun Kuralları

1. Kullanıcı hesabı

Kullanıcı: Bir kullanıcı hesabı, kayıt sırasında verilen e-mail adresinin esas sahibine aittir. Diğer kişiler için, bu kullanıcı hesabının kullanımı yasaklanmıştır.

Hesap devredilmesi: Bir kullanıcı hesabının gönüllü olarak başkasına satılması veya hediye edilmesi de yasaktır.

Multiaccount: Her oyuncunun, sadece bir hesaba sahip olma hakkı vardır. Birden çok hesabın kullanımı, hangi sebeplerden dolayı olursa olsun, yasaktır.
Birden çok oyuncu aynı IP adresi üzerinden (mesela: okul, yurt, internet cafe, aile) oynadığı takdirde, şüphe halinde, oyunucu, bu kullanıcı hesapları ile, birden çok kişinin oynadığını
kanıtlamak zorundadır.

Accountsitting:Bir hesabın aktif olmaması, hiçbir şekilde bir dezavantaja neden olmayacaktır. Bu sebepten ve ayrıca, birden çok hesap kullanmama kuralına karşı geldiğinden dolayı, hesabın devredilmesi de yasaktır.

2. İçerik

Yaş sınırı 12
Questsof Gallendor, 12 yaşından büyük olan oyuncular için serbesttir.Bu nedenle, profil ve lonca isimlerin, karakter tasvirlerindekullandığınız kelimelerin ve özel mesajlarda yazdığınız metinin içeriğinin, 12 yaşındaki oyuncular için de uygun olmasına dikkat ediniz.

Yasal ve etik olmayan davranışlar
Yasalve/veya etik olmayan davranışlar yasaktır. Budemektir ki pornografi, ayırımcılık, her türlü politik ve dini aşırılık ve şiddet yanlısı davranışlar kesinlikle yasaktır.

Sorumsuz davranışlara teşvik etmek
Sorumsuz,tehlikeli, yasal olmayan veya etik açıdan düşündürücüdavranışların teşvik edilmesi ve reklamı yapılması yasaktır.Buna göre, intihar, yasal olan ya da olmayan uyuşturucumaddelerinin kullanımı, kürtaj, tehlikeli aksiyonlar, vs. gibi davranışların teşvik edilmesi yasaktır. Bu kurallar yasal kaynaklara dayalıdır ve burada, hiçbir şekilde keyfe bağlı olarak yazılmamıştır.

İnternet Görgü Kuralları
Birmetin yazdığınızda, diğerlerine karşı olan tutumunuzu gözönünde tutunuz ve her zaman seviyeli olunuz. Şayet birisi,seviyeyi düşürecek şekilde hareket etse dahi, siz seviyenizi yine de koruyun. Oyunbozanlığı bildirmenin bir çok yöntemi vardır. Bu sebeplerden dolayı, Gallendor'un bu tip dramatik olaylara sahne olmasına hiç gerek yoktur.

Veri Güvenliği
Diğerkullanıcıları tanıyor olsanız dahi, başka kişilerinisimlerini, kullanıcı adlarını, resimlerini, kişiselmesajlarını, e-mail adreslerini, ikametgahlarını veya başka
türlü özel bilgilerini kimseye vermeyiniz. Ayrıca, Gallendor ekibi tarafından hiç kimse profilinizde istenilen bilgiler dışında, özel bilgiler (mesela: şifre) vermenizi istemiyoruz. Bu kurallar veri güvenliği ve sizin kendi güvenliğiniz için öngörülmüştür.

3. Bug kullanımı

Bugs
Programlamasırasında yapılan hataların, size avantaj getirecek şekildekötüye kullanmanız kesinlikle yasaktır. Bir bug bulunduğu takdirde bu bug'ın bildirilmesi gerekir.

Hacks/Scripts
Oyunun işlevine, gelişimine müdahale eden veya edebilecek olanmekanizmaların kullanılması yasaktır. Özellikle, veri bankasınıtarayabilen veya oyun mekanizmalarını başlatan otomatik veya yarı otomatik Scriptlerin kullanımı yasaklanmıştır.

Bu kurala uymayan herhangi bir davranış derhal oyundan menedilmeye sebebiyet verecektir. Sunucuda bulunan verileri manipule etmeye çalışmak da aynı şekilde yasaklanmıştır. Bu tip davranışlara karşı dava açma hakkımız vardır.

4. Sonuçlar

Bu kurallara karşı gelen her tip davranış, kullanıcı hesabının menedilmesi ile cezalandırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder